Welkom bij It’s Joyce 4Business: DÉ webwinkel voor vrouwen met lef en gevoel voor stijl!

Wil jij:

  • je onderscheiden van de massa?
  • een onvergetelijke eerste indruk maken?
  • zakelijke kleding die lekker zit?
  • behandelt worden als een VIP?
  • als moeder van de bruid(egom) ook stralen tijdens de bruiloft?
  • zekerheid hebben dat je kwaliteit en uitstekende service krijgt?

Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom!

Collectie

De collectie is chique, klassiek en straalt klasse uit. Bovendien heeft het een trendy uitstraling! Alles is perfect op elkaar afgestemd. De collectie kenmerkt zich door een perfecte kwaliteit en pasvorm. Aangezien ik kleine oplages inkoop staat dat garant voor exclusiviteit. Die exclusiviteit wordt extra gewaarborgd omdat ik samen werk met merken die in Nederland nog nauwelijks bekend zijn: Habella, Tia en Robell. Deze merken kenmerken zich door het gebruik van luxe materialen en het comfortabele gevoel tijdens het dragen. Deze collectie is ook erg geschikt om mee te nemen tijdens het reizen. Ze kreukt niet of nauwelijks.

Moeder van de bruid

Voor de moeder van de bruid(egom) is de collectie zeer geschikt. De kans is nihil dat een ander hetzelfde draagt en dat is voor de foto’s wel zo prettig. Ook het aanschaffen van kleding voor de bruiloft is bij mij een feestje zijn. Ik zorg dat er koffie/thee met wat lekkers voor je klaar staat. Kom je met meer, laat me dat even weten, dan zorg ik dat er voldoende lekkers is.

Merken:

Habella

Het basiskostuum is altijd verkrijgbaar! Op voorraad heb ik de maten 38 t/m 46. Andere maten zijn op bestelling leverbaar.

De kleding in dit merk staat garant voor klasse. De roklengtes zijn over de knie en de jurken hebben minstens een aangeknipt mouwtje. Kenmerkend voor deze collectie is het gebruik van materialen die niet of nauwelijks kreuken.

Tia

De kleding van dit merk is zeer draagbaar en comfortabel. De uitstraling is veelal trendy. Het straalt klasse uit en draagt comfortabel.

Robell

Eindelijk een merk wat broeken dragen een feestje maakt! Deze broeken heb een elastische tailleband en knellen niet.

Waarom ben ik met deze webwinkel (met showroom) begonnen?

Mode is al tientallen jaren mijn passie en ik richt me specifiek op de zakelijke vrouw (in de particuliere- en in de zakelijke sector). Jarenlang heb ik zelf moeten zoeken naar een mooie basiscollectie voor naar het werk. Stad en land (letterlijk!) heb ik afgereisd om mijn eigen kledingkast van een goede basiscollectie te voorzien. Immers, bij de zakelijke variant van kleding gaat het niet in eerste instantie om mode maar veel meer om comfort en dat wat je uitstraalt. Zelfvertrouwen krijg je doordat je de kleding draagt die bij jou past. Die zakelijke collectie is nu altijd bij mij verkrijgbaar. Verder zoeken is dus niet meer nodig! Bij mij vind je alles om jezelf op een krachtige manier te kunnen presenteren. Als je kleding en accessoires goed zijn hoef je je daar niet meer druk om te maken en kun je je focussen op datgene waar het om gaat: jou en jouw verhaal! Heb je hulp nodig bij het presenteren? Kijk dan snel bij de training of dat iets voor je is.

Ik hou van mooie stoffen en goede pasvormen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kleding klasse uitstraalt. En daar let ik speciaal op bij het inkopen.

Je valt op als je mijn collectie draagt!

Wil je meer informatie over mij? Kijk dan bij Missie/Home.

Afspraak plannen

Voel je even een VIP. De showroom staat geheel en alleen voor jou ter beschikking. De koffie/thee staat voor je klaar! Je hebt alle tijd hebt om rustig rond te kijken en te passen. Zonder aankoopverplichting. Alleen koffie-/theedrinken en rondkijken mag ook! Maak een afspraak via het formulier.

Bij twijfel: altijd doen! Ik help je graag.

Bij It’s Joyce 4Business It’s All About YOU!

Veel liefs,
Joyce Jagt-Holsbeeke