It’s Joyce 4Business in De Ondernemer

Artikel ‘de ondernemer’http://its-joyce4business.nl/wp-content/uploads/2015/05/Artikel-de-ondernemer.pdf

Eergisteren was het eindelijk zover! We staan in De Ondernemer. Ik werd wakker van mijn telefoon die maar berichtjes bleef ontvangen :-). Via Twitter en via Facebook was het artikel al gedeeld. Lang leve de sociale media. En dankje wel voor diegenen die hebben gereageerd en/of het artikel hebben doorgestuurd. En een grote dankje wel voor de bestelling die hier al uit voort kwam! :-). Dat er nog maar vele zullen volgen…

Nu hebben we zelf geen krant en bij mijn ouders ving ik ook bot: ze wilden de krant zelf houden. Dus ben ik er toch maar zelf eentje gaan kopen. Een beetje onwennig keek ik naar mezelf terwijl ik op de toonbank lag ;-).

Maar wat ben ik trots. Trots op mezelf dat ik dit toch gedaan heb en vooral ook TROTS op Ditta op den Dries omdat ze er zo’n mooi verhaal van gemaakt heeft. Het was voor mij een enorme verrassing om te zien dat het maar liefst een hele pagina is geworden!

Ik wens jullie veel leesplezier!

Veel liefs,
Team It’s Joyce 4Business.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *