23 mei staan wij in De Ondernemer!

Aanstaande zaterdag staan wij in De Ondernemer van Tubantia (op pagina 9).

De afgelopen weken stonden in het teken van het interview en de bijbehorende foto’s.
Heel bijzonder om een keer zelf mee te maken wat er allemaal gebeurt voordat een artikel in de krant verschijnt.
Allereerst is daar het verzoek van freelance schrijfster Ditta op den Dries (zij werkt parttime als freelancer voor zichzelf en een klant van haar is De Ondernemer. Daarnaast is ze ook nog steeds hoofdredactrice van het UT-nieuws van de Universiteit Twente). Zij had via Facebook gezien dat ik voor mezelf begonnen ben en een niche markt ontdekt heb binnen de kledingbranche.

Zij heeft dit onderwerp intern voorgelegd en dat werd met enthousiasme ontvangen. Toen kwam de vraag of ik een interview wilde… En of ik dat wil! We spraken een week geleden af op het terras bij Fellini in Enschede. Erg gespannen was ik. Wat gaat ze vragen? Weet ik de antwoorden wel? Straks vertel ik iets niet op de juiste manier… Achteraf onnodige angsten (en diep van binnen wist ik dat wel…) want het was een ontzettend leuk interview! Ze deed het op een hele natuurlijke wijze. En er was voldoende ruimte om uit te leggen wat ik exact ga doen. In mijn beleving was het een chaotisch gesprek (komt geheel door mij) omdat ik zoveel wilde vertellen en zo enthousiast was dat ik van de hak op de tak sprong. Maar wat heeft ze er een waanzinnig mooi verhaal van gemaakt!

Gedurende het interview kwam de fotograaf langs. Het waren hele leuke foto’s geworden maar helaas was het formaat onjuist. Dus afgelopen vrijdag een herkansing van de foto’s. Deze keer bij ons thuis. Binnen 10 minuten was het gepiept. De gekozen foto is ook voor mij nog een verrassing. Uiteraard is de tekst wel een keer ter goedkeuring aangeboden en na wat miniscule wijzigingen akkoord bevonden :-).

Ik kan niet wachten tot het zaterdag is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *